Известие

Collapse
No announcement yet.

един глупав въпрос - за 156SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• един глупав въпрос - за 156SW

Здравейте колеги ,да задам един малко тъп въпрос.Та интересува ме на 156 спорт вагон задните седалки и облегалки дали падат напред,всмисъл дали става за носене на по-обемисти багажи (примерно като на астра комби или нечбек).Питането ми е понеже на моята 156-седан, зад задните облегалки има ламарина която отделя багажното отделение и дори и да ги махна пак не мога да използвам пространството в купето.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Здравейте колеги ,да задам един малко тъп въпрос.Та интересува ме на 156 спорт вагон задните седалки и облегалки дали падат напред,всмисъл дали става за носене на по-обемисти багажи (примерно като на астра комби или нечбек).Питането ми е понеже на моята 156-седан, зад задните облегалки има ламарина която отделя багажното отделение и дори и да ги махна пак не мога да използвам пространството в купето.
    e как дан стават то на 146 стават пък на комбарата ли няма да стане?малко зор се вдигат ама става

Comment

трябваше да уточня преди това,въпроса ми е предимно към собствениците на 156 или 156SW, т.е. хора които са се сблъсквали с това,а не някакви предположения
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Свалят се много лесно и се превозват доста обемисти предмети, например хладилници, перални и прочее глупости. Има и ски тунел, като свалиш подлакътника на задната седалка...изобщо мултифункционална машина
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

да колега,ставакато на всеки хечбек или комби
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

благодаря ви колеги, гледах доста снимки,но така и не намерих никъде относно питането ми , а обмислям една бъдеща покупка,но ....живот и здраве

Comment

а в тоя ред на мисли да питам : има ли такъв модел седан на който да се свалят облегалките като на спорт вагон, т.е. да може да се използува пространството на задната седялка като част от багажното (въпросната тенекия или ламарина да я няма)

Comment

Моята няма никаква ламарина, но облегалките не могат да се свалят, за съжаление. Това е недомислица от страна на Алфа. Има доста седани с падащи облегаки, напр. Опел Омега от последните си става почти комби, без да си губи силуета.
                БТВ, на 159 седан падат ли й облегалките?!
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Моята няма никаква ламарина, но облегалките не могат да се свалят, за съжаление. Това е недомислица от страна на Алфа. Има доста седани с падащи облегаки, напр. Опел Омега от последните си става почти комби, без да си губи силуета.
                  БТВ, на 159 седан падат ли й облегалките?!
                  Да, при 159-ката падат, дори го изпробвах лично в галерията на Авто юнион до Сити центъра върху една TI 1,9 JTDm
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Да, при 159-ката падат, дори го изпробвах лично в галерията на Авто юнион до Сити центъра върху една TI 1,9 JTDm
                    Евала! Седана на 159 е фантастичен, но комбито не ме кефи - прекалено голяма става колата. А при 156, Спортвагона е и по-практичен и по-красив от седана.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Бате на 156 SW му падат задните облегалки и е доста практична за товарене а относно седана както каза един колега има едно тясно тунелче...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Разбира се че падат..в краина сметка затова е комби...
                        Mercedes C 200 compressor

Comment

колега падат си много лесно и се качват пак толкова лесно само се махат облегалките за главите но веднага ги слагаш под предните седалки по този наяин си става едно практично комби. Ех не чак толкова голямо като астра но си го бива. Ако не ти пречи и това че задната час нее като на астра без да има нищо а е вдигната там където се затваря багажника. Като решиш да копуваш можеш да ми звъннеш за да си вземеш едно перфектно 156SW 2,4JTD 140hp ако не съм я продал до тогава.
                          alfa 156jtd sportwagon

Comment

Working...
                          X